SUN2000LA Huawei egyedi megoldással vette célba a napelemes piacot. Néhány, részben/időnként árnyékolt modul miatt nincs szükség az egész rendszerre kiterjedő modukonkénti optimalizálásra, elég csak az árnyékkal érintett napelemeket optimalizálni. Ezzel jelentős mértékben csökken a beruházás költsége.


Az új sorozat akkumulátor interfésszel is rendelkezik, közvetlenül csatlakoztatható hozzá igény szerinti akku egység, a telepítést követően bármikor – amennyiben az energia átvételi szabályok ezt indokolnák.
Hófehér színben, gyönyörű külső megjelenésével akár lakótérben is elhelyezhető, passzív hűtése csendes, megbízható működést garantál. Mindegyik modell tartalmaz gyárilag beépített túlfeszültség védelmet is DC és AC oldalon egyaránt.   
Fejlett szoftveres támogatással rendelkezik, online követhető string ill. modul szinten (az optimalizálóval ellátott napelemek) is, PC-n vagy telefonos applikáció használatával.

Stabil, jó minőségű készülékek, egy és háromfázisú kivitelben 2-60kW-ig minden igényt kielégítenek, meglepetést csak a kedvező árukkal okozhatnak.